Viikko 38, tiistai 16. syyskuuta 2014    Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa
 

Kiitämme suuresti kaikkia kanssamme asioineita uskollisia asiakkaitamme, mutta valitettavasti meidän täytyy ilmoittaa että lopetamme hirsimökkien valmistuksen syksyllä 2014.

Lopettamisesta huolimatta yrityksemme jatkaa korjausrakentamista, sekä piirtopalvelua! Sekä loppu puutavan myynti on toiminnassa.

Mikäli yritys löytää hirsitoiminnalle uuden jatkajan, toiminta jatkunee kuten ennen. Tiedotamme siitä sivuilla erikseen.

 

Haluatko yksilöllisen kesäasunnon?

Jos haaveilet omasta yksilöllisestä kesäasunnosta tai metsämökistä, valitse hirrestä tehty vaihtoehto. Se on luontoystävällinen ja mukava asua.

Ikkalan Saha tekee suomalaisesta puusta kesäasunnot, mökit, aitat, grillikatokset, saunat, varastot, vierasmökit, talot, mökkiportaat, ikkunat kuin ovetkin. Ikkalan Sahan taitavat puusepät täyttävät vaativimmankin asiakkaan toiveet viimeistä yksityiskohtaa myöten. Varustelut suoritetaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Teemme myös asiakkaiden toivomia erikoistöitä. Tule meille keskustelemaan unelmastasi ja me toteutamme sen. Suunnittelemme sen yhdessä kanssasi, piirrämme lupakuvat ja hoidamme myös rakennuslupien hakuprosessin puolestasi.

Ota yhteys suoraan meihin. Ratkaistaan pulmat yhdessä!

Markku Ojanen
Ikkalan saha

Ikkalan saha sijaitsee Etelä-Suomessa Pusulassa Lohjan kaupungissa. Helsingistä noin 70 kilometriä.

ikkalansaha@luukku.com

Karisjärventie 176
03810 Ikkala

Puhelin: 0400 714 777

 

 


 
 
Viimeksi päivitetty 6.9.2014  Sivun alkuun